Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tilapia filet met een ganzenleversaus

Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

750 gr tilapia filet
boter om in te bakken
100 ml rode port
100 ml bouillon
geraspte gember
200 gr ganzenlever

Bereiden

Bak de tilapia filets in de boter en houd deze warm.

Breng de port en de bouillon aan de kook.
Rasp wat gember door de saus
Doe beetje voor beetje de ganzenlever bij de saus en roer deze er goed doorheen.

Leg de tilapia filet op een voorverwarmd bord en schenk er wat van de saus bij.

Hier geserveerd met peultjes en zeekraal.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Beenham met artisjok en walnotendressing
Gerookte kipfilet met tomatendressing op een bedje van kruiden (2 pers)
Lamskebab met granaatappel-couscous
Piselli e melone con prosciutto (doperwten met meloen en rauwe ham)
Tortelini van asperges met percorinosaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes